Starving for truth.

Snart är det dags för flytt, på fredag påbörjas det & lär väl hålla på helgen ut.
Blir att bosätta sig med mor lite utan för stan i ett radhus. Ska bli skönt & kul med något nytt, gjort centrum nu i några år & nu är det dags för Hulta.



En tanke slog mig för någon dag sedan att man har fått så mycket & fått varit med om mycket som man inte uppskattar på det sätt som man egentligen borde göra. Man har blivit så bortskämd och i vissa fall satt så höga krav hela tiden så att man inte ens uppskattar det som man tillslutändan får. Man vill bara få & ha, och alltid vill man ha det bästa men man blir så blind på det att man glömmer bort allt annat som händer, som engentligen kanske betyder mer i slutändan?
Tror det är något man inser då man kommer till den gräns då man inte får det man är van att få eller man kommer inte dit man vill, det är då man verkligen inser att man måste börja uppskatta det man fått, alla möjligheter & upplevelser man har fått varit med om.

Toppen måste någon gång gå neråt, right ?

Please don't leave me.

Upptradering sker för ovanlighetens skull, fick en impuls.

Så vad har hänt efter studenten i våras ?
- Det började iallafall med jobb direkt, ingen semester här inte.
Midsommar tillbringades i Lyseskil & Smögen med min vän Sarah, dagen och kvällen var extrem lyckad och något som alltid kommer finnas med som minne.
Tillbaka till jobbet, och tur som jag hade jobbade jag de två veckorna som har varit varmast här i Borås, så stranden har man bara besökt två gånger denna sommarn, som också känns kanske trist. & inte ens har man badat i havet.
Mellan allt jobb har jag hunnit med en tripp till Stockholm, som också vart en mysig & händelserik helg. Ja och sen stod det ännu mycket mer jobb på schemat, kan väl säga att det är de jag gjort större del av sommarn.
Fast mellan allt jobb och när jag haft mina lediga dagar så har jag tillbringat dom med världens bästa vänner,  allt från mys kvällar till galna utekvällar ! Det har blivit många besök på Borås kända badhus också med mina två undebara bad kompisar Jaqueline & Thim, där det också vart planerat att vi skulle dra oss på Jönköping mot nya äventyr men dock inte blivit av än.
Har även tagit en tripp till Uddevalla för att hälsa på mina kära blues sister, där det blev en dag i göteborg, det blev också att åka över till Lyseskil där det vart uppvisning, sedan var det dagar med mys & tjöt.
Återvände till Borås för dagar med jobb och sedan väntade det fin besök från Stockholm, & det vart mycket uppskattat & guldvärt !!
Det har även vart mycket funderingar om hur framtiden ska se ut, vad vill jag göra & vad ska jag ta vägen? Tro det eller ej, men efter långbetänketid så vet jag fortfarande inte vad jag vill. Eller kanske det är så att jag vet vad jag vill, men kanske det bara är min rädsla som stoppar mig att ta steget.
Sedan medens alla åkte utomlands så tillbringade jag min tid på Hässleholmen. Nu har snart hela sommarn gått, och återstår bara en vecka kvar på jobbet, som ni kanske vet så har jag jobbat på ett äldreboende. Som båda har haft sina bra och mindre bra sidor, och det har även funnits dagar då det har vart lite jobbigare.
Så, här står jag nu. Vad händer nu? Det återstår och se helt enkelt.
Det finns så mycket man skulle vilja göra, men man vet helt enkelt inte vart eller hur man ska börja.

Men just nu känns det som att det man helst vill är så långt bort.


Tack för mig !
/ Mattis

RSS 2.0